Het officiële zomerseizoen van kanovereniging Meander uit Baarn, loopt van 1 april tot 1 november.

De openingstocht 2018 is op zondag 1 april; De dinsdag daaropvolgend ( 3 april ) is de eerste clubavond van het nieuwe seizoen. Het water is nog koud, dus hou daar rekening mee.

Héérlijk varen op een mooie avond of zonnige dag, de Eem afvaren tot het Eemmeer, afstand 6 Km, even pauzeren om wat te drinken en dan weer terug naar het clubgebouw.

Of door naar de Dode Hond, klein kunstmatig eiland in het Eemmeer, om daar wat te drinken en te genieten van het soms adembenemende uitzicht, vooral op een mooie avond met dito zonsondergang.
Afstand van monding tot de Doode Hond is circa 3 Km, dus de lengte van dit traject is 9 Km. En dan weer terug naar het clubgebouw, een mooie afstand om je lekker sportief in te spannen.

Kortom, diverse mogelijkheden voor een sportief tochtje in de kajak.

Vanaf de monding een rondje om de Dode Hond en terug naar de monding van de Eem, is 6 Km

Vanaf de monding een rondje om de Dode Hond naar de Stichtse brug en ook veilig weer terug naar de monding, is 8 Km

Zeker als het waait en er dan flinke golven staan, kan dat een sportief tochtje zijn.

Voor het nieuwe vaarseizoen staan er weer leuke tochten op de planning Zie hiervoor de rubriek   "Vaarplan 2018"