Dit jaar peddelen wij al 31 jaar en onze Eem verveelt nooit.

Desalniettemin verkennen we graag alle andere vaarwaters in binnen- en buitenland.
Ondertussen genieten we volop van het mooie Ocrieteiland met ons clubhuis en botenstalling.
In alle vrijheid maken onze leden hun eigen mix van ‘clubvaren’ en individueel varen.

Op de dinsdagavond tijdens het seizoen (april t/m oktober) varen tientallen clubleden uit in spontaan gevormde groepjes.
Donderdagochtend peddelen clubgenoten onder het motto: "Wie tijd heeft, komt varen."
Ons vaarplan biedt recreatieve tochten op zondag in ‘vreemde wateren’ en een aantal kampeerweekenden.

Legendarisch zijn de "Openingstocht" die het nieuwe seizoen start met koffie plus appelgebak en het lange weekend "Hemelvaren".
Al dan niet spontaan vieren we regelmatig ons clubverband met picknick. Via WhatsApp groepen komen initiatieven snel tot leven.

Gevorderde leden ondersteunen beginners om tot een basis peddelniveau te komen.
Beschik je eenmaal over het vereiste basisniveau, dan krijg je een sleutel en kun je zelfstandig het water op.

In de winter varen talloze ‘die-hards’ gewoon door en incidenteel kun je in het zwembad trainen.

Kom langs op dinsdagavond om kennis te maken met onze club: de leden, de plek en de kano’s.
Of maak een afspraak voor een proefles in één van onze clubkajaks via
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.

Kijk in de rubriek "Foto's e.d." voor een beeldverslag (Fotoalbums, Films en Verhalen) van onze activiteiten.