Bij de onderstaande kano- en buitensportwinkels krijgen leden van KV Meander
standaard 10% korting bij aankoop in de winkel.

Bij vertoon van de TKBN-Lidmaatschpskaart 10% Korting bij:

Bij aankopen in de  sparen we voor onze club.

Hieronder volgen de spelregels.

Korting en sparen bij Kanoshop!

Beste leden,

Graag willen we jullie bij deze bekend maken met een unieke spaaractie waarvan jullie als lid en de vereniging van kunnen profiteren. Jouw vereniging heeft aangegeven om samen te werken met Kanoshop. Hierdoor kunnen jullie profiteren van een aantal aanbiedingen!

Wat bieden wij de kanovereniging en haar leden aan:
- 20% korting voor de vereniging op bijna alle producten.
- 10% korting voor de leden van de vereniging OP ALLES!
- 5% spaartegoed voor de vereniging over de aangeschafte materialen door de verenigingsleden.

Deze laatste regel betekent dat je naast het voordeel (10%) dat je krijgt, ook nog eens spaart voor de vereniging. Dit spaartegoed wordt aan de vereniging toegekend aan het einde van het jaar. Het bestuur is hiervan op de hoogte en zal in overleg materialen hiermee aanschaffen.

Belangrijk is het dat je aangeeft bij het aankopen van je materialen dat je lid bent van jouw vereniging. Dit noteren wij dan in onze kassa, waardoor jouw vereniging aan het einde van het jaar kan profiteren. Afgelopen jaar hebben een aantal verenigingen zelfs kajaks en kano's voor niets kunnen aanschaffen door het spaarsysteem. Een win-win situatie voor iedereen!

Tot ziens in onze winkel en blijf lekker varen!

Team Kanoshop.