Behalve op de dinsdagavonden(clubavond) zijn er ook nog

andere mogelijkheden om met elkaar een stukje te varen.

Vaarmogelijkheden in de zomer (vanaf de 1e dinsdag na de start van de zomertijd)

Dinsdag, afvaart 19:30 uur, 3 niveaus:

1. Beginnende vaarders: introductiecursus van 4 avonden; start op 16 mei 2017 om 19:00 uur.
2. Recreatieve vaarders: onder begeleiding van een ervaren kajakker vaart men, na het behalen van het sleutelniveau, in een groepje,
    de langzaamste vaarder bepaalt het vaartempo.

3. Sportieve vaarders : conditie en vaarafstand vergroten, vaartechnieken trainen. Deze trainingen worden rondom
    de introductieblokken gegeven aan gevorderde leden maar individueel oefenen is uiteraard ook mogelijk.

Donderdag, afvaart 10:00 uur, 2 niveaus:

1. Recreatieve vaarders: onder begeleiding van een ervaren kajakker vaart men, na het behalen van het sleutelniveau,
    in een groepje, de langzaamste vaarder bepaalt het vaartempo.

2. Sportieve vaarders: conditie en vaarafstand vergroten, vaartechnieken trainen. Individueel of in een kleine groep.

Vaarmogelijkheden in de winter (vanaf de 1e zondag na de start van de wintertijd)
voor recreatieve en sportieve vaarders:

● Dinsdag, afvaart 19:30 uur
● Donderdag, afvaart 10:00 uur
● Om de week op zondag, afvaart 11:00 uur (alleen tijdens het zg ''Wintervaren'')