Zwembad cursus 2019

Hallo allemaal,

Ook deze winter staat de zwembadtraining weer op het programma.

We hebben gekozen om de training twee keer te doen zodat iedereen waarschijnlijk wel een mogelijkheid kan vinden in de agenda om mee te kunnen doen.

​Je kunt je opgeven voor elke dag afzonderlijk, dus je kunt 1 of 2 keer trainen.De training is uiteraard niet alleen bedoeld voor nieuwe leden, maar voor iedereen die zijn/haar techniek wil verbeteren en/of opfrissen. Denk hierbij aan de zelfredding, de kiwi, de heelhook, de lage steun, de hoge steun, eskimoteren en natuurlijk het omslaan en uitstappen onder water, en het uitvoeren van verschillende reddingen.
Het plan is koppels te vormen die samen met een begeleider gaan oefenen. Per training zul je verschillende begeleiders hebben, afhankelijk van de deelnemers en de gewenste oefeningen.

We zullen gebruik maken van verenigingsboten én privé boten. Indien je je eigen boot beschikbaar wilt stellen voor anderen, wil je dat dan bij opgave vermelden?

​De training zal zijn van 16:00 uur tot 17:30 op de volgende data:

zondag  17 februari 2019

zondag   17 maart   2019

Houdt er wat betreft de tijden rekening mee dat we voorafgaand aan de training de boten schoon moeten maken, opladen en vervoeren naar het zwembad.
De exacte tijden voor deze actie volgen nog.

Niet alleen de buitenkant goed wassen, maar ook de binnenkant van de kuip!

Na afloop hebben we uiteraard ook tijd nodig om de boten weer terug te brengen. De precieze tijdstippen volgen nog.

De locatie van de cursus is ook dit jaar weer:

Zwembad De Trits

Goeman Borgesiuslaan 2

3741 CR Baarn

De huur van het zwembad valt buiten het lidmaatschapsgeld van de vereniging.

De kosten zullen per training € 15,= pp/les bedragen.

Als je mee wilt doen met de training, zou je je dan willen opgeven bij René,

​Email     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Graag met opgave welke datum (data) jouw voorkeur heeft en een alternatieve datum (data). Het kan namelijk zo zijn dat we bij veel aanmeldingen enigszins moeten schuiven zodat we allemaal (letterlijk) voldoende ruimte hebben in het zwembad.

Zoals gezegd, ook graag bij aanmelding opgeven of je een eigen boot beschikbaar wilt stellen aan andere deelnemers.

Groeten, René